Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen az anyaga? 

A BabyProject kismamapárna hipoallergén pamut és poliészter keverékből (huzat), valamint poliészter és mikroszálas golyók keverékéből (töltelék) készült, amelyek jobban megtartják alakjukat, mint a normál töltelék.

Kimoshatom-e a párnát?

A BabyProject kismama párnák könnyen tisztíthatók a mosógépben. Egyszerűen vegye le a huzatot, és kímélő ciklusban mossa ki, maximum 60°C-os hőmérsékleten (55°C elpusztíthatja a poratkákat). Mosás után a párnát behelyezheti a szárítógépbe, hogy felfrissítse, majd pihe-puha, hogy visszaállítsa tartó formáját.

Mire való a Kispárna?

A kis párna extra támaszt nyújt a pocak vagy a hát alatt. Helyezze párnája és ön közé. Emellett használható térdpárnaként is, amit a lábak közé lehet tenni.

Méretezés

A hosszú háttámasz párnája 93 cm hosszú és a legszélesebb pontján 32 cm széles, enyhén görbült kialakítással, amely hátulja mögött illeszkedik és extra támaszt nyújt.

Az oldalsó csonka párnának 35 cm hosszú és 22 cm széles szögletes formája van, amelyet a pocak alá lehet helyezni, és enyhülést nyújt a poci és csípő számára. Az oldalsó csonka párnának van egy 23 cm hosszú kapcsolószíja, amely biztonságosan velcrózható a másik párnák aljára.

A második oldalsó csonka párnának is 35 cm hosszú és 22 cm széles szögletes formája van, befelé dőlő pozícióban, hogy stabilitást nyújtson és megakadályozza a háton való alvást.